EASTBORN BOXSPRINGS

Bij Slaaptevreden heeft u de meeste keuze in Eastborn Boxsprings. bij ons kunt u geheel naar wens uw eigen Eastborn boxspring samenstellen.

Met een uitgebreide keuze in stoffen, poten en hoofdborden is kunt u eenvoudig de ideale boxspring ontwerpen. U bent van harte welkom in onze Showroom in Oosterhout voor uitleg en advies.

We nemen graag de tijd om u alle mogelijkheden te laten zien, de matrassen te ervaren en geheel naar wens een boxspring met bijpassende matras(sen) samen te stellen.

Matrassen en boxsprings van Eastborn

Bezoek de Slaapstudio

U bent van harte welkom. Ons adres is de Wetering 23 in Oosterhout. De showrooom is open op afspraak.

Met vriendelijke groet,

Dirk-Jan de Jong

Showroom Adres

De Wetering 23
4906 CT Oosterhout

T. 0162-410000
E. info@slaaptevreden.nl


Eastborn Boxsprings

Bij Slaaptevreden heeft u de meeste keuze in Eastborn Boxsprings. bij ons kunt u geheel naar wens uw eigen Eastborn boxspring samenstellen. Met een uitgebreide keuze in stoffen, poten en hoofdborden is kunt u eenvoudig de ideale boxspring ontwerpen. U bent van harte welkom in onze Showroom in Oosterhout voor uitleg en advies.

Boxspring RUBY is te bewonderen in onze Showroom

Bezoek de showroom RUBY Boxspring Vlak RUBY Boxspring Elektrisch Verstelbaar
Ruby banner

Boxspring Stripe

Naast de reguliere boxspring, kent Eastborn deze ultra-dunne boxspring met een totale hoogte van van slechts 9 centimeter dik. Dit zorgt voor een extra moderne uitstraling. De dunne boxsprings zijn alleen verkrijgbaar in vaste (niet-verstelbare) uitvoering.

Boxspring Stripe van Eastborn staat opgesteld in onze showroom.

Bezoek de showroom
Boxspring Eastborn model Stripe

Eastborn Matrassen

Vanaf € 695,-
Vanaf € 995,-

Meer weten?

De Eastborn collectie is zeer omvangrijk. Op onze website hebben we enkele modellen geplaatst. We beschikken over een uitgebreide Eastborn Catalogus, waarmee we geheel naar uw wensen een boxspring kunnen samenstellen. U bent van harte welkom om in onze showroom voor meer uitleg en advies.

Bezoek de showroom