Gestoffeerde Bedden

Maak kennis met onze collectie gestoffeerde bedden. Een gestoffeerd bed is feitelijk een ombouw (net zoals bij een normaal ledikant) alleen de ombouw is daarbij volledig gestoffeerd. (net zoals bij een boxspring het geval is) In een gestoffeerd bed legt u altijd stevige lattenbodems, waarop de matrassen kunnen worden geplaatst.

Goed om te weten:

U kunt geheel naar wens een gestoffeerde bed samenstellen:

Stap 1: Je kunt kiezen uit 4 modellen, te weten: Milton, Eye, Chique en Oakville.

Stap 2: Je kunt kiezen uit 20 verschillende stofkleuren, waaronder: Board Taupe, Board Brown, Board Dark Grey, Board Grey, Board Antraciet en Board Black. Benieuwd hoe de stoffen er in het echt uitzien? Vraag gerust gratis stofsamples aan.

Stap 3: De pootjes, klein maar fijn, je kunt kiezen uit zilveren of zwarte blokpootjes in 6 cm hoogte of 12 cm hoogte. Ook verkrijbaar met ronde potenset.

Opties:

Optioneel zijn Bodems en Matrassen los bij te bestellen. Laat uw bed gratis bezorgen en gratis monteren op uw slaapkamer. De levertijd bedraagt gemiddeld 4 tot 6 weken.

Wilt u graag een gestoffeerd bed bekijken? Kom dan langs bij onze Slaapstudio in Oosterhout. U bent van harte welkom. Aan de hand van stoffen en poten kunt u naar wens een gestoffeerd bed samenstellen.

Bezoek de showroom Vraag gratis stofstalen aan
Gestoffeerd bed

Model Milton

Bij model Milton is het hoofdbord geheel strak gestoffeerd en net zo breed als de zijden van het ledikant.

Model Oakville

Bij model Oakville is het hoofdbord voorzien van een genopt patroon. Dit geeft het hoofbord een klassieke uitstraling. Het hoofdbord is over-sized en net iets breder als de zijden van het ledikant.

Naar bestellen

bezoek de showroom in oosterhout

Wilt u ledikant compleet maken met bijpassende matrassen en bedbodems? Komt u gerust langs in onze showroom voor uitleg en advies over de verschillende mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst.

Maak het bed compleet met een goed matras van Slaaptevreden

Geen bed zonder matras natuurlijk. Vind je ideale matras makkelijk en snel op Slaaptevreden.nl

Aanbieding
 475,00 1.259,00
Aanbieding

Koudschuim matrassen

Matras Ergo Sense – Medicasense

 575,00 1.500,00
Vanaf € 599,-

Heeft u nog een bijpassende bedbodem nodig?

in het gestoffeerde bed passen zowel vlakke als elektrisch verstelbare bedbodems. Elke bodem dient geplaatst te worden op een zelfdragende potenset.

De potenset is in hoogte instelbaar, zodat de instaphoogte van het bed naar wens kan worden afgesteld.

 69,00 99,00
 99,00 149,00
 315,00 499,00

bezoek de showroom in oosterhout

Wilt u ledikant compleet maken met bijpassende matrassen en bedbodems? Komt u gerust langs in onze showroom voor uitleg en advies over de verschillende mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst.