Kies ook voor het H-1100 matras van Eastborn

Dit is het ultieme matras van Eastborn. Het H1100-matras bestaat uit een Genest Advanced Pocket interieur met 300 thermisch na-geharde veren per m2 gecombineerd met een laag van 3 cm comfortschuim.

Verder is de matras afgewerkt met een Graph’In comfortlaag van 3 cm. Graph’In zorgt ervoor dat je lichaamswarmte optimaal wordt afgevoerd. Daarnaast draagt de ultieme veerkracht van dit innovatieve materiaal bij aan een perfecte, ontspannen lighouding. Je zakt daardoor sneller in diepe slaap en zult fitter ontwaken.

Voorop in Hygiëne

De stof van de matrassen is behandeld met Sensity®, dit is een pro-biotica die op natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt onttrekt aan het matras.

Ben je ook toe aan een Eastborn matras? Je bent van harte welkom in onze showroom. Hier kun je op je gemak proef-liggen op het H-1100 matras en zelf het comfort van een Eastborn-matras ervaren. Bezoek de showroom.

Bezoek de showroom Bestel direct Online

Kwaliteit van Eastborn

De stof van Eastborn matrassen is behandeld met Sensity®, dit is een pro-biotica die op natuurlijke wijze de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt onttrekt aan het matras.

Bij Eastborn worden de matrassen met de hand gemaakt, met 100% Nederlands fabrikaat, echte ambacht. Eastborn vervaardig matrassen met de grootste zorgvuldigheid en biedt 5 jaar garantie op alle matrassen.

Bezoek de showroom Bekijk alle Eastborn matrassen

Nu tijdelijk met nog meer voordeel!

Het Eastborn H-serie matras

Kom langs bij Slaaptevreden in Oosterhout

Wij hebben een passie voor goed slapen en weten alles over matrassen, boxsprings en hoofdkussens. Vanuit onze showroom in Oosterhout helpen we je graag met het vinden van een matras die optimaal past bij jouw manier van slapen.

Maak eenvoudig een afspraak via: 0162-410000. Je kunt ook online een afspraak inplannen, via onze afspraken-planner.

Adres Showroom

De Wetering 23
4906 CT Oosterhout

(te bezoeken op afspraak)

Bezoek de showroom Bekijk alle Eastborn matrassen