Bedden voor Senioren

Bent u op zoek naar een goed en betaalbaar Senioren Bed? Wij helpen u graag met het vinden van een bed dat past binnen uw wensen en budget. Slaaptevreden is een online winkel en beschikt over een SlaapStudio in Oosterhout (bij Breda) waar u op afspraak langs kunt komen voor goed slaapadvies.

Wij bezorgen en monteren uw nieuwe senioren bed gratis op afspraak in heel Nederland. Hieronder kunt u in 3 stappen eenvoudig een bed samenstellen.

Hulp nodig? Wij helpen u graag

Belt u ons gerust met uw vragen:
085-0601432 (lokaal tarief)

Seniorenbed Comforta

Stap 1  Het Bed

De bedden zijn gemaakt op comforthoogte, zodat u altijd op de juiste hoogte in en uit bed kunt stappen. Deze bedden zijn gemaakt van degelijk materiaal en eenvoudig te onderhouden.

Deze seniorenbedden zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen, ook lengtematen. Deze bedden worden op bestelling gemaakt. de Levertijd hiervan bedraagt 4 tot 5 weken. Elk bed wordt gratis bezorgd en gemonteerd op afspraak.

 279 499
 279 499
 339 579

Stap 2  De bodem

We bieden 3 verschillende bodems aan voor in uw seniorenbed. De bodems hebben allemaal een draagkracht tot circa 120 kg per persoon en zijn allemaal geschikt voor het seniorenbed

 1. Lattenbodem 2800 vlak
  Deze vlakke bodem is een voordelige keuze. De bodem is solide en een goede drager voor het matras.
 2. Lattenbodem 4200 Elektrisch verstelbaar
  Gaat u voor meer luxe? Kies dan deze elektrisch verstelbare bedbodem. Vanuit uw bed kunt u trap-loos het hoofd- en voeteneinde van uw bed verstellen. Handig als u graag een boek in bed leest of regelmatig TV kijkt.
 3. Lattenbodem Hoog-Laag
  heeft u behoefte aan een zorg-bestendig bed? Dan bent u het beste uit met een hoog-laag bedbodem. Bij deze bodem kan niet alleen het hoofd- en het voeteneinde worden versteld, maar kan ook het bed in zijn geheel omhoog. Een hoog-laag bed wordt veel gebruikt in de zorg voor het verschonen van bedlinnen en voor het verzorgen van mensen die de gehele dag in bed liggen.
Vanaf € 89

Lattenbodems

Lattenbodem 3000 EL

Vanaf € 299
€ 1.299

Stap 3  Een goed matras

uw slaapcomfort wordt in grote mate bepaald door het matras. Een goed pocketvering matras gaat makkelijk 10 jaar mee. Kenmerkend voor pocketvering matrassen zijn de goede ondersteuning en de optimale ventilatie. Er zijn ontzettend veel verschillende matrassen.

Om de keuze te vergemakkelijken hebben we 2 meest-verkochte matrassen geselecteerd. Het pocket 1800 matras is een modale matras. De 2100 is wat luxer afgewerkt en heeft een druk-verlagende top-laag die ideaal is voor mensen die snel last hebben van hun gewrichten.

 199 449
Meest gekozen
Vanaf € 299

Goed om te weten:

 • Bezorging en montage is bij de prijs inbegrepen.
 • De levertijd van de producten op deze pagina is 3 tot 5 weken.
 • Levering op afspraak in overleg.
 • Onze monteurs installeren uw bed vakkundig en gebruiksklaar.
 • We nemen gratis uw oude matras mee retour indien gewenst.

Wilt u graag een senioren bed bestellen of meer weten over onze producten?

 • Dit kan telefonisch via: 085-0601432 (lokaal tarief).
 • U kunt ook op afspraak langskomen in onze SlaapStudio in Oosterhout.

Slaaptevreden. Alles voor uw nachtrust!

Over Slaaptevreden

Slaaptevreden is een onafhankelijke online beddenwinkel. We richten ons op het geven van goed slaapadvies en zijn altijd op zoek naar producten die goed slaapcomfort bieden en voor iedereen betaalbaar zijn.

Is het mogelijk om langs te komen?

Wij beschikken ook over een eigen SlaapStudio in Oosterhout, waar u op afspraak terecht kunt voor advies over matrassen, kussens en beddengoed. Wij werken altijd op afspraak, zodat we uitgebreid tijd hebben voor u hebben.

Kunnen jullie mijn oude matras afvoeren?

Dat is geen enkel probleem. Op verzoek nemen we graag het oude matras mee retour. Hier zijn geen kosten aan verbonden.