Vroomshoop bedden

Maak kennis met de uitgebreide bedden collectie van de Nederlandse beddenfabrikant Vroomshoop. Vroomshoop levert al vele jaren kwalitatief hoogwaardige bedden.

Zij zijn met name gespecialiseerd in het ontwerpen van comfort-bedden en bieden diverse praktische oplossingen voor iedere slaapkamer.

Bedden van Vroomshoop

Bezoek onze showroom

Slaaptevreden is het verkooppunt van Vroomshoop bedden in de regio Oosterhout, Breda en omstreken. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van de Vroomshoop bedden collectie? Komt u gerust langs in onze showroom in Oosterhout.

Wij hebben 2 modellen opgesteld staan in de showroom (model Napoli en model Meddow) Wij geven u graag uitleg en advies over de mogelijkheden voor een Vroomshoop bed. 

Onze Beddenwinkel is dagelijks te bezoeken op afspraak. Maak gerust een afspraak.

Met vriendelijke groet,

Dirk-Jan de Jong
Slaaptevreden

Showroom Slaaptevreden

de Wetering 23
4906 CT Oosterhout

T. 0162-41 00 00
E. info@slaaptevreden.nl

Lees meer over de Showroom

Ledikant Meddow Vroomshoop

Ledikant Model MEddow

Ledikant Meddow wordt gemaakt van MDF en voorzien van een hoogwaardige lakkleur. Naast de populaire kleuren Loodgrijs en Alpine wit, kan dit ledikant in vele verschillende ral-kleuren worden gelakt.

Dit hoofdbord is recht en strak, de poten zijn slank en tabs toelopend. De hoogte van de zijlegger is 46 cm en het bed wordt geleverd inclusief in hoogte verstelbare bodemdragers.

Tevens leverbaar in de Meddow-serie:

Naar bestellen
Deelbaar Ledikant Napoli

Ledikant Model Napoli

Dit deelbaar ledikant is al jaren een geliefde keuze voor veel mensen. De combinatie van gelakt MDF met de houten sierlijsten spreekt veel mensen aan. Het ledikant staat geheel op wielen en is deelbaar. Mensen gebruiken de deelbare functie vooral voor het opmaken van het bed en voor het eenvoudig schoonmaken onder het bed. In het ledikant passen zowel vlakke als verstelbare bedbodems.

Het ledikant Napoli is leverbaar in diverse kleurcombinaties. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Komt u gerust eens langs in onze beddenwinkel in Oosterhout. Wij helpen u graag.

Tevens leverbaar in de Napoli-serie:

Naar bestellen
Nachtkast Robuust van Vroomshoop

Ledikant ROBUUSt

Dit ledikant combineert een eikenhouten frame met een robuust stalen onderstel. Het ledikant is leverbaar in diverse afmetingen. Het bed is uit te breiden met bijpassende aanhaaktafels of nachtkasten.

  • Ledikant Robuust wordt gratis bezorgd en gemonteerd op afspraak. De levertijd bedraagt gemiddeld 5 tot 6 weken.

Tevens leverbaar in de Robuust-serie:

Naar bestellen
Ledikant Robuust Vroomshoop

Bijpassende accessoires

Bij de Vroomshoop ledikanten zijn bijpassende nachtkasten verkrijgbaar.

Nachtkast Meddow

Naar bestellen

Nachtkast Napoli

Naar bestellen
Nachtkast Robuust van Vroomshoop

Nachtkast Robuust

Naar bestellen

bezoek de showroom in oosterhout

Wilt u een Vroomshoop ledikant compleet maken met bijpassende matrassen en bedbodems? Komt u gerust langs in onze showroom voor uitleg en advies over de verschillende mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst.

DEELBAAR Ledikant Model DAkota

Dit deelbaar ledikant is strak en rank van model. Het ledikant staat geheel op wielen en is eenvoudig deelbaar.

  • Mensen gebruiken de deelbare functie vooral voor het opmaken van het bed en voor het eenvoudig schoonmaken onder het bed. In het ledikant passen zowel vlakke als verstelbare bedbodems.
  • Dankzij de verstelbare bodemdragers kan de instaphoogte worden aangepast naar wens. De hoogte tot de bovenkant zijlegger is 46 cm.

Het ledikant Dakota is leverbaar in diverse kleurstellingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Komt u gerust eens langs in onze showroom in Oosterhout. Wij helpen u graag.

Tevens leverbaar in de Dakota-serie:

Naar bestellen
Deelbaar Ledikant Dakota Vroomshoop

Ledikant Hamilton

Zoekt u een éénpersoons bed of een twijfelaar? Ook daarvoor kunt u terecht bij Vroomshoop. Ledikant Hamilton is verkrijgbaar in diverse kleurstellingen en afmetingen.

 539,00 738,00

 

bijpassende nachtkasten

De Vroomshoop bedden en nachtkasten zijn verkrijgbaar in diverse kleurstellingen en uitvoeringen. Bekijk hieronder ook de uitgebreide collectie nachtkasten in diverse modellen: Open, 1 deur en 1 lade of het model met 3 laden. Alles is mogelijk.