Dommelin dekbedovertrek

Een Dommelin dekbedovertrek is een aanwinst voor iedere slaapkamer, groot en klein. Met daarbij diverse unieke prints en uitmuntende kwaliteit is een Dommelin dekbedovertrek een echte aanrader. Bekijk ook de complete collectie Dommelin dekbedovertrekken op Slaaptevreden.nl. Ontdek de grote verscheidenheid aan stoffen en kleuren. De Overtrekken van Dommelin staan daarnaast ook garant voor vele jaren slaapplezier.

Je kunt kiezen uit stofsoorten. Te weten: KatoenPercalSatijn en Flanel. De overtrekken van Dommelin worden altijd gratis bezorgd in Nederland en ook in België.

Over Dommelin beddengoed

De Dommelin overtrekken-collectie kenmerkt zich door haar tijdloze karakter en originele dessins. De gehele collectie is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen en daardoor bieden de Dommelin overtrekken een aangenaam en zacht slaapcomfort. De overtrekken zijn leverbaar in alle voorkomende maten, waaronder 260 cm breed. Zoekt u iets speciaals of staat uw overtrek er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Ontdek de Dommelin Double Face overtrekken

Dommelin dekbedovertrekken

Effen dekbedovertrekken van Dommelin

Dommelin biedt de unieke gelegenheid om een geheel effen overtrek te maken, wat kan in elke gewenste stof, maar ook kleur en afmeting. Van dezelfde stof als waar ze hoeslakens van maken, kun je ook een dekbedovertrek laten maken.