Uitgebreid matrassen testen op afspraak

Bezoek onze NIEUWE slaapstudio in Oosterhout (NB)

Is je matras of bed toe aan vervanging en wil je nu eindelijk echt goed slapen? Kom dan langs bij onze slaapstudio in Oosterhout. Wij geven u graag goed slaapadvies.

We hebben een selectie matrassen en bedbodems opgesteld in onze studio. U kunt 7 dagen per week bij ons terecht op afspraak.

een passie voor slapen

We nodigen je van harte uit om te komen testen, proefliggen, uitproberen in onze slaapstudio nabij het centrum van Oosterhout (NB). De slaapstudio is alleen op afspraak open.

Van het matras tot het kussen. Van het hoeslaken tot de kussensloop. Je kunt bij ons alles zelf voelen en diverse combinaties uitproberen. We geven je daarbij graag uitleg en advies over de voor- en nadelen van elk product.

Doordat we echt de tijd voor je nemen en goed naar je wensen luisteren, weten we zeker dat we straks weer een tevreden slaper mogen verwelkomen. Wij zijn gevestigd aan de Abdis van Thornstaat 68B te Oosterhout. Onze slaapstudio is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Bel gerust voor een afspraak met: 085-0601432 of e-mail naar: info@slaaptevreden.nl

Dirk-Jan de Jong
Slaaptevreden

Proef-liggen en zelf uitproberen

In onze studio in Oosterhout kunt u de volgende producten zelf op uw gemak bekijken en uittesten.

  • Selectie Matrassen
  • Selectie Bedbodems
  • Selectie Topmatrassen
  • Boxspring 3000
  • Gestoffeerde bedden (nieuw)
  • Selectie Hoofdkussens

Naast hetgeen u in de SlaapStudio kunt bekijken, kunnen we ook een groot verscheidenheid aan boxsprings leveren. Aan de hand van stofstalen, potensets en beeldmateriaal kunnen we een boxspring geheel naar uw wens samenstellen.

Matrassen

 599 1.299
 399 729
 299 769

Topmatrassen

Matrassen

 399 729
 299 769

Topmatrassen

 119 239
 199 429

Toe aan een nieuw hoofdkussen?

Bij ons kun je kiezen uit vele verschillende hoofdkussens. Wil je graag een hoofdkussen dat echt perfect voor je is. Kom dan gerust eens proefliggen. Bij ons kun je alle kussens op je gemak uitproberen en testen. We geven ook advies over de kussens, zodat er een match ontstaat tussen jou en het best passende kussen.

online hoeslakenwijzer

Graag tot snel in onze slaapstudio

Adres Showroom

Abdis van Thornstaat 68B
4901 ZB Oosterhout

Plan uw route naar Slaaptevreden

Naar routeplanner

bel voor een afspraak

Wij nemen graag de tijd voor u. U kunt bij ons in alle rust en op uw gemak test-liggen. Dat doen wij graag op afspraak. Dit kan ook ’s avonds en in het weekend. Wanneer het u het beste uitkomt. U kunt ook het contactformulier gebruiken om direct online een afspraak te plannen.

Tel. 085-0601432


Bereikbaarheid per bus

Vanaf het centraal station in Oosterhout aan de Mathildastraat loopt u in 7 minuten naar de Abdis van Thornstraat (650 m)

Bereikbaarheid per auto en fiets

De Studio is goed bereikbaar per de auto. Als u op de Abdis van Thornstraat rijdt in zuidelijke richting, vindt u ons aan de rechter zijde. U kunt voor de bandengarage (direct rechts) kosteloos parkeren.


Aan de overzijde van de straat kunt u ook bij het voormalige Boerenbond gebouw parkeren.