Op zoek naar een goedE matras of boxspring?

Wij hebben een passie voor goed slapen en weten alles over matrassen, boxsprings en hoofdkussens. Vanuit onze Slaapstudio in Oosterhout helpen we je graag met het vinden van een matras die past bij jouw manier van slapen. Je bent van harte welkom om op je gemak te komen testen, proef-liggen, uitproberen en ervaren.

Matrassen specialist in Oosterhout

Doordat we echt de tijd voor je nemen en goed naar je wensen luisteren, weten we zeker dat we straks weer een tevreden slaper mogen verwelkomen. Onze Beddenwinkel is gevestigd aan de Abdis van Thornstaat 68B te Oosterhout. Onze Studio is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Maak snel een afspraak, telefonisch via: 085-0601432 of  per mail: info@slaaptevreden.nl

Graag tot ziens in onze SlaapStudio! 

Dirk-Jan de Jong
Slaaptevreden

onze collectie matrassen en toppers

Matrassen

Matras Amelia

Vanaf € 599
 704 1.139

Koudschuim matrassen

Matras Koudschuim 2000

Vanaf € 389

Latex Matrassen

Matras Latex 2100

Vanaf € 399
Meest gekozen
Vanaf € 299
Vanaf € 199
Vanaf € 89

Lattenbodems

Lattenbodem 4200 EL

 319

Vervang je bedbodem iedere 15 tot 20 jaar

Je verwacht het misschien niet, maar ook een bedbodem verlies na verloop van jaren aan draagkracht en veerkracht. De bodem is de drager voor je matras en vormt 20% van het totale lig-comfort.

Bekijk alle bedbodems

KIES VOOR EEN COMFORTABELE BOXSPRING

In onze studio in Oosterhout staat ook een boxspring opstelling waar u op kunt proef-liggen. Aan de hand van stofstalen, potensets en beeldmateriaal kunnen we deze boxspring geheel naar uw wens samenstellen. Een aantal mogelijke boxspring-combinaties kunt u ook op onze website bekijken. Deze boxsprings kunnen ook geleverd worden in een deelbare uitvoering. De beste boxsprings vindt u gewoon in Oosterhout (nabij Breda)!

Lees hier meer over de mogelijkheden voor het samenstellen van je ideale boxspring.

Bekijk alle boxsprings

Boxspring Oosterhout

 1.299 1.499
 1.299 1.499
 1.299 1.499

Hoofdkussens

Dicobed Oval Pillow

 70
 70
SALE
Verkoelend

Gelkussens

Gel Kussen

 59  39

Hoofdkussens

Kapok Kussen

2 Kussens voor €35
Verkoelend

Hoofdkussens

Zenzo Onyx Kussen

 55

Toe aan een nieuw hoofdkussen?

Bij ons kun je kiezen uit diverse hoofdkussens. Wil je graag een hoofdkussen dat echt perfect voor je is. Kom dan gerust eens proef-liggen. Bij ons kun je alle kussens op je gemak uitproberen en testen. We geven ook advies over de kussens, zodat er een match ontstaat tussen jou en het best passende kussen.

Benieuwd welk hoofdkussen het beste bij je past?

Met onze online kussen-wijzer kun je ook direct online advies krijgen voor een goed hoofdkussen. Aan de hand van enkele vragen tonen we direct een  hoofdkussen dat aansluit bij jouw slaapwensen.

Gebruik onze online kussenwijzer

Graag tot snel in onze slaapstudio

Adres Showroom

Abdis van Thornstaat 68B
4901 ZB Oosterhout

Plan uw route naar Slaaptevreden

Naar routeplanner

bel voor een afspraak

Wij nemen graag de tijd voor u. U kunt bij ons in alle rust en op uw gemak test-liggen. Dat doen wij graag op afspraak. Dit kan ook ’s avonds en in het weekend. Wanneer het u het beste uitkomt. U kunt ook het contactformulier gebruiken om direct online een afspraak te plannen.

Tel. 085-0601432

Met vriendelijke groet,

Dirk-Jan de Jong


Bereikbaarheid beddenwinkel per bus

Vanaf het centraal station in Oosterhout aan de Mathildastraat loopt u in 7 minuten naar de Abdis van Thornstraat (650 m)

Bereikbaarheid beddenwinkel per auto en fiets

De Studio is goed bereikbaar per de auto. Als u op de Abdis van Thornstraat rijdt in zuidelijke richting, vindt u ons aan de rechter zijde. U kunt voor de bandengarage (direct rechts) kosteloos parkeren.


Aan de overzijde van de straat kunt u ook bij het voormalige Boerenbond gebouw parkeren.