Op zoek naar een nieuw matras?

Wij hebben een passie voor goed slapen en weten alles over matrassen en hoofdkussens. Vanuit onze Slaapstudio in Oosterhout helpen we je graag met het vinden van een matras die past bij jouw manier van slapen. Je bent van harte welkom om op je gemak te komen testen, proef-liggen, uitproberen en ervaren.

Doordat we echt de tijd voor je nemen en goed naar je wensen luisteren, weten we zeker dat we straks weer een tevreden slaper mogen verwelkomen. Wij zijn gevestigd aan de Abdis van Thornstaat 68B te Oosterhout. Onze slaapstudio is dagelijks op afspraak te bezoeken.

Bel gerust voor een afspraak met: 085-0601432 of e-mail je vragen naar: info@slaaptevreden.nl

Dirk-Jan de Jong
Slaaptevreden

onze collectie matrassen en toppers

 599 1.299
 389 829
 399 729
 299 769
 199 429

Vervang je bedbodem iedere 15 tot 20 jaar

Je verwacht het misschien niet, maar ook een bedbodem verlies na verloop van jaren aan draagkracht en veerkracht. De bodem is de drager voor je matras en vormt 20% van het totale lig-comfort.

Bekijk alle bedbodems

KIES VOOR EEN COMFORTABELE BOXSPRING

In onze studio in Oosterhout staat ook een boxspring opstelling waar u op kunt proef-liggen. Aan de hand van stofstalen, potensets en beeldmateriaal kunnen we deze boxspring geheel naar uw wens samenstellen. Een aantal mogelijke boxspring-combinaties kunt u ook op onze website bekijken. Deze boxsprings kunnen ook geleverd worden in een deelbare uitvoering.

Bekijk alle boxsprings

Toe aan een nieuw hoofdkussen?

Bij ons kun je kiezen uit diverse hoofdkussens. Wil je graag een hoofdkussen dat echt perfect voor je is. Kom dan gerust eens proef-liggen. Bij ons kun je alle kussens op je gemak uitproberen en testen. We geven ook advies over de kussens, zodat er een match ontstaat tussen jou en het best passende kussen.

Benieuwd welk hoofdkussen het beste bij je past?

Met onze online kussen-wijzer kun je ook direct online advies krijgen voor een goed hoofdkussen. Aan de hand van enkele vragen tonen we direct een  hoofdkussen dat aansluit bij jouw slaapwensen.

Gebruik onze online kussenwijzer

Graag tot snel in onze slaapstudio

Adres Showroom

Abdis van Thornstaat 68B
4901 ZB Oosterhout

Plan uw route naar Slaaptevreden

Naar routeplanner

bel voor een afspraak

Wij nemen graag de tijd voor u. U kunt bij ons in alle rust en op uw gemak test-liggen. Dat doen wij graag op afspraak. Dit kan ook ’s avonds en in het weekend. Wanneer het u het beste uitkomt. U kunt ook het contactformulier gebruiken om direct online een afspraak te plannen.

Tel. 085-0601432


Bereikbaarheid per bus

Vanaf het centraal station in Oosterhout aan de Mathildastraat loopt u in 7 minuten naar de Abdis van Thornstraat (650 m)

Bereikbaarheid per auto en fiets

De Studio is goed bereikbaar per de auto. Als u op de Abdis van Thornstraat rijdt in zuidelijke richting, vindt u ons aan de rechter zijde. U kunt voor de bandengarage (direct rechts) kosteloos parkeren.


Aan de overzijde van de straat kunt u ook bij het voormalige Boerenbond gebouw parkeren.