Retourneren

Retourneren? Wij hanteren hiervoor onderstaande richtlijnen, zoals opgesteld door Webwinkelkeur.

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

U hoeft ons niet te contacteren als u iets wilt retourneren. Bekijkt u wel altijd eerst of het artikele is uitgezonderd van recht op retour (zie onderstaande uitzondering)

U kunt het pakket vervolgens opsturen naar:

Slaaptevreden
De Wetering 23
4906 CT OOSTERHOUT

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Uitgezonderd van het recht op retour zijn:

  • Hygiënische producten. Voor deze producten garanderen wij dat de koper een ongebruikt product ontvangt. Hiervoor is geen recht van retour mogelijk. Hieronder vallen de volgende productgroep(en): Kussens en Dekbedden.
  • Maatwerk producten. Dit zijn producten die speciaal voor u op maat besteld zijn en niet als voorraad-product worden gekenmerkt. hieronder vallen o.a. de volgende productgroepen: moltons, dekbedden, matrassen en hoeslakens in uitzonderlijke maten (langer dan 200 cm of breder van 180 cm), kleuren of met  bewerkingen, zoals een split.
  • Producten die zichtbaar uit de verpakking zijn geweest en reeds in gebruik zijn genomen. Producten worden zorgvuldig verpakt en nieuw verzonden. Als een product zichtbaar is gebruikt, kan het niet meer worden geretourneerd.

Als u twijfelt of een uitzondering van toepassing is, neem dan gerust even contact met ons op via info@slaaptevreden.nl