dommelin hoeslaken

Dommelin hoeslakens

Op zoek naar een Dommelin hoeslaken, dan ben je hier op het juiste adres. Wij leveren Dommelin hoeslakens in elke gewenste maat en uitvoering. Bestel snel en laat je hoeslaken gratis bezorgen.

Katoen, Satijn, Percal, Flanel, Jersey

Dommelin hoeslakens worden gemaakt van katoen, satijn en jersey. Verschillende materialen, elk met kenmerkende eigenschappen. Bestel gerust een stofstaal. Wij sturen deze vandaag nog gratis toe.

Op zoek naar maatwerk?

Naast de standaard maten, kunnen we alles op maat voor u maken. Vraag uw maatwerk hier aan.

Uitstekende pasvorm

Alle Dommelin hoeslakens worden uitgevoerd met elastiek rondom. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en zorgt er ook voor dat het hoeslaken goed blijft liggen.

Alle soorten hoeslakens

We leveren Dommelin hoeslakens voor matrassen, matrassen met enkele of zelfs dubbele split. Ontdek ook de hoeslakens met een extra hoge hoek voor de allerhoogste matrassen.

Gratis verzending van Dommelin hoeslakens

Op Slaaptevreden vind je echt alle hoeslakens van het merk Dommelin. Wij bezorgen gratis en snel in Nederland en België. Chat met ons voor gratis advies.

Dommelin matras Hoeslakens Katoen

Dommelin matras Hoeslakens Percal 200TC

Dommelin matras Hoeslakens Percal 400TC

Dommelin matras Hoeslakens Satijn 300TC

Dommelin matras Hoeslakens Satijn 600TC

Dommelin matras Hoeslakens Jersey Finest

Dommelin matras Hoeslakens Jersey de Luxe

Matras hoeslakens

Alle Dommelin matras hoeslakens worden uitgevoerd met elastiek rondom. Dit zorgt voor een perfecte pasvorm en zorgt er ook voor dat het hoeslaken goed blijft liggen op het matras.

Goed om te weten

De hoeslakens worden standaard gemaakt met een hoekhoogte van 30 cm waarmee ze om de meest gangbare matrassen passen. De jersey hoeslakens hebben standaard een hogere hoekhoogtes en zijn standaard geschikt voor de dikke matrassen.

Extra hoge hoeslakens

Extra hoge hoeslakens

Dommelin levert een uitgebreide collectie extra hoge hoeslakens. Je kunt kiezen uit: Percal, Katoen en Satijn. Je kunt vervolgens kiezen uit de hoekhoogtes van 40 of 50 cm.

Handig in gebruik

Dankzij het elastiek rondom

De Dommelin hoeslaken voelen zacht en soepel aan en zijn gemakkelijk om het matras aan te brengen. Dankzij de uitstekende kwaliteit gaat een hoeslaken van Dommelin lang mee en voelt hij altijd fris aan, ook na de zoveelste wasbeurt.

Nog een onderhoudstip 

Hang hoeslakens na het wassen altijd uit aan de waslijn. Dit zorgt voor minder kreukels en verminderd de noodzaak om het te strijken.

Wat is Katoen?

Katoen is een natuurlijk product. Katoenvezels groeien aan de vruchten van de katoenplant. De vezels worden geoogst en tot draden gesponnen om er zo een zachte en goed ventilerende stof van te maken.

Katoen ademt goed en neemt vocht goed op, waardoor katoen de basis is voor nagenoeg al het beddengoed. Satijn en Percal zijn luxe varianten van Katoen.

Wat is Satijn?

Satijn is een weeftechniek waarbij garens heel dicht op elkaar geweven worden, waardoor stof heerlijk soepel wordt. Katoen wordt ‘satijn’ geweven dat een fluweelzachte stof ontstaat, waarvan de mooiste kwaliteit overtrekken en hoeslakens worden gemaakt. Een product van satijn staat garant voor vele jaren slaapplezier. Satijn heeft een kenmerkende gladde, licht glinsterende en glanzende uitstraling.

Wat is Percal?

Percal is ook een weeftechniek waarbij gebruik gemaakt wordt van een platbinding. Deze techniek zorgt er voor dat de garen dicht op elkaar worden geweven, maar zonder de glans die kenmerkend is voor satijn.

Percal is in feite een zeer luxe uitvoering van katoen. Katoen mag Percal genoemd worden als de draaddichtheid ten minste 200 TC (threat-count) is. Perkal is erg soepel en voelt zacht aan. Het voelt koel en glad aan en geeft een luxe tot zeer luxe uitstraling.